Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

1η Φιλανθρωπική – Φιλοζωική εκδήλωση Bazaar “Δημιουργώντας με Αγάπη για Όλους”




Το Lalita Handcrafts θα βρίσκεται εκεί να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια !!


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Αγάπη για Όλους” σας προσκαλεί στις 7-8 Απριλίου στην Τεχνόπολις - Γκάζι σε μια γιορτή στην οποία αγκαλιάζουμε με αγάπη τα παιδιά όλου του κόσμου και τα ζώα.
Μια εκδήλωση με διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, μπαλονοκατασκευές, face painting, δημιουργικέ και μουσικοχορευτικές δραστηριότητες, αλλά και πίστα αναρρίχησης για τα πιο δραστήρια “πνεύματα”.
Στον ίδιο χώρο θα φιλοξενείται και μεγάλο παζάρι με χειροποίητα φυσικά καλλυντικά – σαπουνάκια, χειροποίητα γλυκά και μαρμελάδες, παραδοσιακά Κρητικά Προϊόντα,
πασχαλινά είδη, χειροποίητα κοσμήματα και κεριά, καθώς και μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ.
Τα παιδιά από το Εργαστήρι Εικαστικής Δημιουργίας “Χρώμα” θα ομορφύνουν τον χώρο με τα υπέροχα προς πώληση έργα τους σε μια έκθεση ζωγραφικής με θέμα “Παιδιά & Ζώα μια αγκαλιά”.
Οι φιλόζωοι φίλοι μας θα βρουν στον χώρο μας αξεσουάρ και λιχουδιές για κατοικίδια, συμβουλές και είδη καλλωπισμού από επαγγελματία groomer, καθώς και συμβουλές από επαγγελματίες εκπαιδευτές.
Μαζί μας θα είναι και το Φιλοζωικό Σωματείο "Αδέσποτη Ζωή-Stray-life" με προϊόντα τους προς πώλησή για την ενίσχυση του σκοπού τους.
Θα υπάρχει τέλος Λοταρία που θα κληρώσει πολλά όμορφα δώρα.
Το 40% των καθαρών κερδών θα διατεθεί στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού “Κιβωτός του Κόσμου”.
Το υπόλοιπο μέρος των εσόδων θα το διαχειριστεί η “ Αγάπη για Όλους” ώστε να καλύψει είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς άπορες οικογένειες όπως και για την στείρωση, σίτιση και νοσηλεία αδέσποτων ζώων.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης δεχόμαστε χορηγίες χρηματικές και υλικές (ρούχα, τρόφιμα κ.α) για τους παραπάνω σκοπούς.
Σας παρακαλούμε να προβάλετε, να συστήσετε αλλά κυρίως να συμμετέχετε με όποιον τρόπο μπορείτε

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ:

- 20 ευρώ συμμετοχή και για τις δύο μέρες και 20% από τις πωλήσεις
- Πάγκους θα διαθέσουμε εμείς, εσείς απλά θα τους διακοσμήσετε όπως θέλετε.
- Το στήσιμο των πάγκων θα πρέπει να γίνει μια ημέρα πριν την εκδήλωση και τα προϊόντα να είναι έτοιμα στον πάγκο για την έκθεση δύο ώρες πριν από την έναρξη της.
Θα μας τιμήσει πολύ η συμμετοχή σας ειδικά γιατί ο σκοπός μας είναι τόσο σπουδαίος για εμάς. Εύχομαι να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για αυτόν.

ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Ε. "ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ"
Χρειαζόμαστε άμεσα χρηματικές και υλικές χορηγίες για να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τον σκοπό της εκδήλωσης. Το κόστος των εξόδων μας μέχρι τώρα με αφίσες, ενοικιάσεις πάγκων, και η αίθουσα μας στοιχίζουν 1500 ευρώ. Οι χρηματικές χορηγίες από εταιρείες θα διαφημιστούν μέσω του banner μας στην Τεχνόπολις- Γκάζι.Όποιος θέλει μας βοηθάει και με προϊόντα που θα μπορούσαμε να πουλήσουμε, να βάλουμε στην Λοταρία και να χαρίσουμε σε παιδάκια και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Δεχόμαστε τρόφιμα και ρούχα σε πολύ κατάσταση, ηλεκτρικές συσκευές και ότι άλλο θα θέλατε να μας διαθέσετε.Τέλος και για τα ζωάκια μας περιμένουμε χορηγία και προϊόντα προς πώληση και διάθεση στην Λοταρία. Τροφές, λιχουδιές, φάρμακα, λουράκια για τσιμπούρια και πολλά άλλα. Είναι τόσο μεγάλες οι ανάγκες που δεχόμαστε τα πάντα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 7/4 από τις 11:00 έως 22:00
Κυριακή 8/4 από τις 10:00 έως τις 21:00
Η αίθουσα είναι μια ευγενική Χορηγία του Τεχνόπολις – Γκάζι

Πληροφορίες:
Φλώρα Σαρτζετάκη
6936833324
2104286575
Σταματοπούλου Χριστίνα
6931964493
agapigiaolous@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου